Wereldwijde

muziek

melanie-van-leeuwen-QA-qQfWJM0E-unsplash
zachrie-friesen-H_wGRt781Vk-unsplash

Wereldwijde muziek

Muziek is niet iets wat je alleen in een land tegenkomt en dat zou ook wel raar zijn, want het is heel erg populair. Je hebt ook muziek wat alleen in een land populair is en dit komt doordat de taal de rest van de wereld niet aanspreekt, hierdoor luistert dat land er alleen naar, maar dan kan je vaak nog steeds aardig wat luisteraars hebben, want dit ligt natuurlijk aan de grootte van het land, want sommige landen hebben nog aardig wat inwoners, waardoor jouw muziek nog steeds heel vaak kan worden beluisterd, dus het hoeft niet per se wereldwijd te zijn, want in sommige landen kun je ook genoeg luisteraars krijgen en daar gaat het altijd bij muziek om, want je moet luisteraars hebben, want anders heb je geen inkomen en je inkomen is heel erg cruciaal en daarom is luisteraars behalen ook zo belangrijk.

Er is overal muziek en deze muziek verschilt ook weer. Het grootste verschil is natuurlijk vaak taal en dat merk je ook gelijk als je er naar luistert. Dit valt op, omdat de taal eigenlijk het meest voorkomende in een nummer is, want de taal is de tekst die je in een nummer hoort. Muziek uit andere landen is dus vaak verschillend en daarnaast worden er ook dingen van andere landen gebruikt, want een artiest ziet dit en ziet hierdoor ook een mogelijkheid, want als iets in een land heel goed werkt, zou het hoogstwaarschijnlijk in jouw land ook werken, maar dit is niet altijd zo, want sommige landen verschillen best wel veel qua muziek en sommige landen wat minder, maar een ding is zeker en dat is dat muziek overal wordt beluisterd en daarom is het ook heel erg interessant.

matthijs-smit-N-VDzD5z71E-unsplash

Daarnaast kom je het ook overal tegen, want het wordt vaak in openbare ruimte afgespeeld en daarnaast ook nog op andere plekken en dit wordt voor vermaak gedaan. Muziek kom je bijvoorbeeld ook vaak in kledingwinkels tegen, dit gebeurt niet in alle kleding winkels, maar wel bij veel. De muziek in de kleding winkels verschilt ook weer. Soms wordt er een soort muziek gedraaid en soms wordt er ook gewoon de top 50 gedraaid, dit wordt dus bepaald door de kleding winkel. Vaak ligt het ook aan het soort kleding winkel en dat is ook wel logisch, want je wilt wel dat de muziek bij de kleding winkel past en dat is ook wel logisch, want je gaat niet rock muziek afspelen in een hele nette kleding winkel, want dat zou raar zijn.

Meer Te Weten Komen

Muziek luisteren?

Klassieke muziek

Wat is jazz?