Waarom muziek

luisteren?

austin-neill-hgO1wFPXl3I-unsplash.jpg
spencer-imbrock-JAHdPHMoaEA-unsplash-1.jpg

Waarom muziek luisteren?

Ja, muziek is populair en dat is zeker niet gek, want het hoort bij het dagelijks leven van veel mensen en daardoor is het ook zo groot in Nederland en ook in het buitenland. Muziek is dus heel erg populair en cruciaal voor mensen, want sommige mensen kunnen bijna niet zonder, want die luisteren overal naar muziek, dit kan namelijk ook, want je kunt bijvoorbeeld in de auto naar muziek luisteren en dit is ook iets wat veel mensen doen, want het maakt niet uit hoe ver je moet reizen, want het is altijd fijn om naar muziek te luisteren als je moet reizen, want dit maakt de reis een stuk leuker en daarom kiezen mensen hier ook voor en dat is dus zeker niet gek, want bij een reis wil je vaak wel vermaak en dat kan met muziek, dit wil je vooral als de reis heel erg lang is.

Je hebt natuurlijk Nederlands muziek, dit is dus Nederlandstalig en soms heb je ook Nederlandse artiesten die Engelse nummers maken, maar er is natuurlijk nog veel meer muziek, want er is niet alleen muziek in Nederland dat zou ook wel een beetje raar zijn. Elk land heeft dus ook eigen muziek en er is in elk land ook weer andere muziek populair en dat is ook niet zo raar, want elk land heeft andere soort mensen, dus deze mensen hebben ook een andere smaak qua muziek, dit geldt natuurlijk niet voor elk persoon, maar dit geldt wel voor de meeste mensen, want Nederlandse muziek is bijvoorbeeld alleen in Nederland populair en dat is ook wel logisch als je er over na denkt, want waarom zou Nederlandse muziek bijvoorbeeld in China populair zijn. Amerikaanse en Engelse muziek is vaak wel wereldwijd bekend, dit komt doordat dit een wereldtaal is, dit betekent dat eigenlijk alles via het Engels gaat en dit is niet alleen met muziek zo.

Engelse muziek

Zoals hierboven al staat is Engelse muziek eigenlijk gewoon wereldwijd, dit komt doordat het Engels is en iedereen kan eigenlijk wel Engels, want dit is de taal die iedereen spreekt. Het is dus ook wel belangrijk dat je deze taal kan, want bijvoorbeeld films zijn vaak ook in het Engels, dit komt doordat dit de internationale taal is, dus als je een film wilt kijken is het wel handig dat je Engels kan, want dan helpt dan enorm. Vaak hebben Engelse films wel Nederlandse ondertiteling, dus dat helpt ook, dit is vooral handig voor de mensen die eigenlijk geen Engels kunnen of heel slecht in Engels zijn.

Meer Te Weten Komen

Klassieke muziek

Wat is jazz?

Wereldwijde muziek